© 2013 brandtz
Stacks Image 1067

Martin BuonoMartin Buono (f. 1986) er opvokset på Lolland hvor den musikalske guitarkarriere startede som 9 årig. I 2006 blev han optaget på Konservatoriet i København (DKDM) med klassisk guitar som hovedfag. som han færdiggjorde med en kanditatuddannelse af højeste karakter. Studerer nu på solistklassen som er en overbygning. I 2010 boede Martin et år i Sydspanien hvor han studerede flamenco. Masterclasses med navne som Pepe Romero, Göran Söllscher og Leo Brouwer, har videreuddannet Martin som musiker. 

Titlen "Årets Guitartalent" i 2009 i forbindelse med Aalborg Internationale Guitarfestival satte for alvor skub i karrieren. Udover stor erfaring med koncerter rundt omkring i landet, har Martin også bevæget sig udlands. Norge, Sverige, Spanien og ikke mindst Mexico som blev besøgt i 2011 med den dansk/mexikanske gruppe "Sounds of Mexico". 

Martin Buono er en del af Copenhagen Guitar Duo som har givet koncerter i bl.a. Den Sorte Diamant og i kirker og musikforeninger landet rundt. Derudover er de dobbelte prisvindere ved Konservatoriets årlige kammermusikkonkurrence. Det musikalske udgangspunkt ligger i den klassiske musik, men tager store hop ud af mange andre musikalske grene. Eksempler på dette er spansk flamenco, argentinsk tango, brasiliansk choro, etc


Allan SjølinAllan Sjølin (f. 1986) er født og opvokset på Falster hvor han startede med at spille guitar som 10-årig. Efter et 3-årigt MGK forløb på Guldborgsund Musikskole startede han på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006 som elev af Jesper Sivebæk. Han færdiggjorde kandidatuddannelsen i 2012 med højeste karakter. Går nu på solistklassen samme sted.

Han har deltaget i masterclasses med bl.a. Pepe Romero, Alvaro Pierri, Wolfgang Lendle, Leo Brouwer m.fl. og spillet koncerter i Norden og Latinamerika.

Allan bliver tit brugt som guitarist og mandolinist på Det Kongelige Teater, som akkompagnatør for operasangere og spiller også el-bas ved siden af i forskellige projekter. Han har spillet guitarkoncerten "Concierto de Aranjuez" ved forskellige lejligheder.

Allan er en del af Copenhagen Guitar Duo som har givet koncerter i bl.a. Den Sorte Diamant og i kirker og musikforeninger landet rundt. Derudover er de dobbelte prisvindere ved Konservatoriets årlige kammermusikkonkurrence. Det musikalske udgangspunkt ligger i den klassiske musik, men tager store hop ud af mange andre musikalske grene. Eksempler på dette er spansk flamenco, argentinsk tango, brasiliansk choro, etc


Login


© 2013 Copenhagen Guitar Duo | Tlf. 25 53 04 62 | Mail contact@copenhagenguitarduo.com